Zero waste kuchyňa

Zero waste kuchyňa, ako variť zo zvyškov

Hľadáte inšpiráciu, čo uvariť zo zvyškov potravín, ktoré vám ostali z prípravy obeda alebo večere?
Sledujte našu januárovú online prednášku na tému Zero Waste kuchyňa, ako variť zo zvyškov so Zuzanou Madajovou, programovou koordinátorkou Free Food 
OZ 18. januára o 18:00 hod. LIVE na našom facebook profile.

Okrem toho sa dozviete aké najčastejšie chyby vedú k plytvaniu potravín, ako správne uchovať zeleninu a ovocie rôznymi spôsobmi, a najmä ako využiť zbytky potravín, ktoré nám ostali do poslednej omrvinky.

Tešiť sa môžete aj na krátky tutoriál, v ktorom si pripravíme chutné pesto zo zvyškových reďkovkových alebo kalerábových listov s cestovinami.

Do debaty sa môžete zapojiť svojimi otázkami cez aplikáciu sli.do #vareniezozvyskov alebo cez facebook komentára priamo pod eventom.

Event: Zero waste kuchyňa - prednáška

"Zero waste kuchyňa, ako variť zo zvyškov" je jedenásta zo série komunitných prednášok Lepšie pre ľudí a planétu na ekologické témy, ktorú prináša Avion Shopping Park Bratislava. Téma udržateľnosti je súčasťou každodennej práce v Avione. Záleží nám na tom, aby naše správanie malo pozitívny dopad na životné prostredie a inšpirovalo zákazníkov k zmene. Všetky aktivity a iniciatívy Avionu pre podporu projektov, týkajúcich sa verejného povedomia o možnosti zlepšenia dopadu na životné prostredie nazývame Zmeňme to spolu.

AVION